Dvejn Džonson iznenadio svog prijatelja koji ga je spasao kada je bio beskućnik

Izvor: 011vodič.com, 08.Mar.2021, 08:41

Dvejn Džonson iznenadio svog prijatelja koji ga je spasao kada je bio beskućnik

Dvejn “The Rock” Džonson nedavno je oduševio svoje pratioce na Instagramu podelivši video u kome je odlučio da se zahvali jednoj od najvažnijih osoba u svom životu. 
 Foto: Instagram
On je odlučio da se oduži svom prijatelju Brunu Laueru koji ga je spasao kad je bio na ulici i primio u svoj dom, kupivši mu nov kamionet. 


The Rock je podelio deo svoje životne priče i objasnio kako je upoznao Bruna. 

“Kada sam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bio dečak, mama i ja bili smo proterani sa Havaja, a mene su me poslali u Nešvil da živim sa sa svojim ocem. Ubrzo sam shvatio da ne idem kod njega već da ću živeti u maloj motelskoj sobici sa strancem koji se zove Bruno. On je tada mogao da odbije i kaže da ne želi da primi nikakvog klinca u svoj život, ali nije.”

Umesto toga Bruno je prihvatio, kako Dvejn kaže “pank klinca” i od tada su postali nerazdvojni, dugogodišnji prijatelji. 


The Rock je takođe ispričao kako mu je Bruno kada je imao 15 godina pozajmio poslednjih 40 dolara kako bi mogao da kupi svoj prvi auto, ali i kako se sedam godina kasnije, kada je započinjao svoju rvačku karijeru vratio da živi sa Brunom. 
Kako bi mu se odužio za sve što je učinio za njega, The Rock je mislio da bi bilo lepo da sada on Brunu kupi novi auto i napisao: “Tvoja ljubav i ogromno srce promenili su moj život, volim te brate.”



The post Dvejn Džonson iznenadio svog prijatelja koji ga je spasao kada je bio beskućnik appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.