Duet koji NIKO nije želeo! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Apr.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duet koji NIKO nije želeo! (VIDEO)

"Probudio sam se jutros i video Stinga i Šegija... možda i dalje sanjam"

Legenda svetske muzičke scene i reper koji je pevao "nisam ja"...

Sting i Šegi gostovali su u britanskom Jutarnjem programu gde su otkrili da su "slučajno snimili album", a onda izveli numeru od koje je sve počelo.

"Želeo sam da snimim pesmu u kojoj bi bilo karipske melodije, a onda nam je saradnja toliko prijala da smo nastavili da snimamo i snimamo...", ispričao je Sting, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čega je otpevao pesmu s Šegijem.

Gledaoci su brže-bolje izrazili nezadovoljstvo i čuđenje na društvenim mrežama:

"Sting i Šegi - duet koji niko nije tražio", glasio je jedan komentar, dok su drugi pisali o "čudnom snu u kojem su videli Stinga i Šegija", mada najčešći su bili oni s nepristojnim skraćenicama i milion znakova pitanja.

Ukoliko ste propustili prvi singl, poslušajte:



Izvor: YouTube/StingVEVO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.