Izvor: Njuz.net, 08.Maj.2023, 17:05

Država angažuje 1200 policajaca da štite zvaničnike koji žele da se upišu u knjigu žalosti

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 8. maj 2023, (Njuz) – Vlada Srbije dala je zeleno svetlo da se u službu zaposli još 1200 policajaca čiji bi glavni zadatak bio da omoguće ministrima, poslanicima i ostalim državnim zvaničnicima da se bezbedno upišu u knjigu žalosti.
U ovom trenutku niko od državnih zvaničnika nije još uvek došao da se upiše u knjigu žalosti jer je procenjeno da trenutno obezbeđenje ne može da im garantuje sigurnost ukoliko bi se pojavili na licu mesta.
Dodatnih 1200 >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << policajaca bi, prema procenama stručnjaka moglo da napravi živi zid između zvaničnika i naroda kako bi vlastodršci mogli neometano da priđu knjizi žalosti, izvade olovku, upišu se i brzo evakuišu sa lica mesta.
Kako se nezvanično saznaje, ovo je jedan od retkih slučajeva kada državnici moraju da siđu među običan narod, umesto da se sa tačke A do tačke B transportuju automobilima sa zadnjeg ulaza na zadnji ulaz, bez potrebe da kroče na ulicu.
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.