Izvor: Press, 09.Maj.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drumelody pokorio Novi Sad!

Kad dRUMELODY stane za mix pult Novi Sad postaje druga planeta
POP UP ekipa ove godine je predstavila novi projekat - Berzu Vinila Elektronske muzike koja je održana u novosadskom PUBeraju.
Posetioci su uživali u  disco, house, techno, soul, funk, drum&bass, hip hop, ambient, i break beat muzici, a među brojnim izvođačima koji su nastupali izdvojio se sarajevski artist BerinTuzlić/dRUMELODY >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji je izdominirao nesvakidašnjim “left field” stilom.
Već sjajnu i energičnu atmosferu dodatno je pojačala i premijerno izvedena traka “Antigen” na koju su posetioci sjajno reagovali.
Ovaj čuveni muzičar iz regiona upravo je objavio je singl pod nazivom “Hyperbola” kojim najavljuje inovi istoimeni album.
Autentični drum jaing u kombinaciji sa videom biće obogaćen i vizualizacijama za live act.dRUMELODY, elektro-futuristički projekat zapravo je one man bend koji je osmislio Berin Tuzlić,bubnjar, perkusionista, strip crtač i animator.

Glavna karakteristika ovog neobičnog projekta leži u tome da bubanj kao instrument vodi glavnu reč, posebno na live nastupima na kojima Tuzlić korespondira sa muzikom i to na jedinstven način
Sa nestrpljenjem očekujemo nova gostovanja i žurke na kojima je zagarantovan dobar vajb!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.