Izvor: Press, 10.Maj.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Droga?! Bekstvo od kuće sa 16 godina?! Majka zadrugarke OTKRILA ISTINU!

Neverovatno!
Učešće Sare Reljić u rijalitiju "Zadruga" obeležila je veza sa Vladanom Vojnovićem Vojketom, a njeno ponašanje bilo je prilično odmereno i bez velikih konflikata, turbulencija i skandala.
TO MOŽE SAMO U BALKAN BETU: Dama iz Stare Pazove ostvarila je MAXI JACKPOT na aparatu Game Ring, na igrici Eye Of Horus
Stoga priče o tome da je kao 16-godišnjakinja pobegla od kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa momkom koji je prodavao i konzumirao narkotike deluju prilično neverovatno. Prema navodima iz medija, Sara je u kuću dovela problematičnog mladića, koji je bio stariji od nje deset godina, a kada joj je majka zabranila da se viđa sa njim, naljutila se i pobegla od kuće...
Dinamo hoće Zvezdinog stranca
 
Indira Reljić

Foto: Youtube prinscreen/Zadruga official

 
Ipak, Indira Reljić, zadrugarkina majka, otkriva za portal "Srbija Danas" da nema ni trunke istine u ovakvim navodima.
JOŠ U ŠOKU: Jelena Karleuša JAVNO objavila SMS prepisku sa Marijom Šerifović (FOTO)
- Tu nema apsolutno nikakve istine. Osim toga, reč je o prilično ozbiljnoj temi. Narkomanija ja ozbiljna stvar i odvratna tema, i vrlo je neodgovorno plasirati ovakve neistinite priče o bilo kome. Ružno je što se ovakve stvari pišu. Konkurencija očigledno udara svim silama - rekla je za naš portal Indira Reljić.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.