Drama zbog repera u Americi! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Feb.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama zbog repera u Americi! (VIDEO)

O ovom mladiću bruji cela Amerika!

Reper Šeja Bin Abraham Džozef, poznatiji kao 21 Savage (26) je trenutno u pritvoru bez prava na kauciju dok Imigraciona služba Sjedinjenih Američkih Država sprema neophodnu dokumentaciju da ga deportuje u Veliku Britaniju.

On je uhapšen u Atlanti od strane imigracione policije koja tvrdi da je on britanski građanin i sada imigrant u SAD-u zbog toga što nije obnovio vizu. Njegov tim advokata se bori da ga puste, s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na to da je Savage, iako rođen u Velikoj Britaniji, došao sa roditeljima da živi u SAD kada je imao sedam godina i po isteku te vize ostao ilegalno u Americi.

Mnogi smatraju da je problem sada iznenadno nastao zbog njegove najnovije pesme u kojoj osuđuje ponašanje imigracione policije zbog zadržavanja dece na granicama. Pesmu je objavio svega nekoliko dana pre nego što su ga uhapsili, a ovu teoriju su za "People" magazin izneli reperovi advokati.

Izbrisan i sa Instagrama i iz života...

Oni su dodali da 21 Savage ne predstavlja opasnost po zajednicu, i da nema osnova za deportovanje, posebno zbog toga što je u državi već 20 godina.

21 Savage ima troje dece koja su po rođenju postala američki državljani, što bi trebalo da bude olakšavajuća okolnost za repera koji ih pritom i izdržava. Ranije je bio u vezi sa starletom Amber Rouz.



Izvor: YouTube/21 Savage

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.