Dragi gledaoci, promenite kanal! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Sep.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragi gledaoci, promenite kanal! (VIDEO)

Podmlađivanje vagine u Jutarnjem programu!

Da li smo sada sve videli?!

Britanski Jutarnji program je definitivno zanimljiviji od našeg. To ne znači da je i bolji, o čemu itekako svedoči segment koji je jutros emitovan.

U pitanju je priča, nažalost i demonstracija tretmana poznatog kao podmlađivanje vagine. Više o tome OVDE, mi ćemo se bazirati samo na ono što je emitovano na televiziji jednog jutra, negde između vesti i prognoze...

Dakle, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Britanci su gledali ženu kojoj je urađen tretman, kako leži na ginekološkom stolu dok oko nje stoje doktorke i voditeljka. Sve su virnule, a onda i ponosna vlasnica podmlađene vagine dobila ogledalce i priliku da se sagne pred kamerama i pogleda remek delo.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.