Dragana Mirković tačno u ponoć

Izvor: Dzungla.org, 14.Dec.2012, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković tačno u ponoć

TV Hepi započela snimanje novogodišnjeg programa, najavljujući veliku zabavu

SREĆA u novogodišnjoj noći, „ulaznica“ je za sreću tokom čitave godine – moto je kojim se, i ovog puta, rukovodi Srećna TV. Zato je među prvima odlučila da započne snimanje prazničnog programa, koji će, kako kažu, uz pesmu i veselje gledaoce uvesti u 2013. godinu. Kako bez narodnog zvuka nema zabave, već je najavljeno da će sav krem srpske estrade „prodefilovati“ na novogodišnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << „bini“ Hepi televizije. Neke od pevačica već su dale svoj doprinos ovom programu, a šou je otvorila Dragana Mirković.
Gledaoci Hepija su želeli da baš ona peva u novogodišnjoj noći. Za popularnu pevačicu je napravljena i posebna, luksuzna scenografija. Sve je bilo u duhu kabarea. Draganina gošća je bila Slavica Ćukteraš, pa su koleginice pevale u duetu, dok ih je pratio orkestar Miše Mijatovića. One su, kako je i najavljeno, publiku u studiju digle na noge. U raskošnim crnim haljinama, nasmejane, dobro raspoložene – bile su „na udaru“ obožavatelja.
Da je Nova godina pravi trenutak za iznenađenja, poručeno je na snimanju ovog programa. Iznenađenje za Draganu je priredio Husa iz grupe „Bit strit“. Kada se sa svojim igračima pojavio na sceni, pevačica je bila zbunjena i prijatno iznenađena, jer, kako je rekla, u scenariju nije pisalo da će te večeri sresti starog prijatelja. Izgrlili su se i izljubili, a onda i razgovarali o ponovnoj saradnji za neki od spotova koje će pevačica snimiti za pesme sa novog albuma.
Dragana nije krila zadovoljstvo zbog učešća u ovom programu, na koje je, kako je rekla, pristala zbog poziva dragih ljudi.

- Imala sam ponude i za neke druge televizije, ali ja ne živim ovde, pa kockice moraju da se sklope da bih negde gostovala – rekla je pevačica.
TV Hepi, uprkos snegu i ledu, planira da i narednih dana snima novogodišnje veselje, ne želeći da otkriva druga iznenađenja koja priprema.
- Napravili smo sjajan scenario, na kojem je radio odabaran tim, pa će prvi put ove godine, novogodišnji program biti takvog sadržaja – kao kolaž dobre muzike, kabarea, glume… – kažu iz TV Hepi.
Obećavaju, dakle, dobar provod i garantuju uživanje za sve generacije. Naravno, ukoliko preživimo najavljeni smak sveta.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.