Dragana Mirković: Rodiću treće dete

Izvor: S media, 27.Sep.2010, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković: Rodiću treće dete

Kada je upoznala ljubav svog života Tonija Bijelića, Dragana Mirković je karijeru stavila u drugi plan. Udala se, preselila u Beč, rodila sina Marka i kćerku Manuelu i rešila da se posveti porodici. Tada je obećala da više nikada neće održati veliki solistički koncert, ali humana strana njene ličnosti učinila je da svoju odluku promeni.

Posle dvanaest godina, jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije 30. septembra zapevaće u Sava centru. Njena publika navikla je da svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Draganin koncert bude spektakl, jer uvek su joj podjednako bili važni i muzika i scena, kostimi i koreografija. Ovog puta to će izostati, jer ne želi da troši novac na nešto što je zanemarljivo u odnosu na cilj zbog kojeg će se opet naći pred beogradskom publikom.

Pevačica će, inače, uskoro proslaviti važan jubilej, deset godina braka sa Tonijem, kojem planira da pripremi veliko iznenađenje.

- Iako ne planiram veliku zabavu, znam da ćemo ovu proslavu dugo pamtiti. Napravićemo privatnu žurku, a posle nje nas očekuje jedna lepa bračna noć - otkrila je za „Helou“ Dragana Mirković, dodajući da planira proširenje porodice.

- Toni i ja smo doneli odluku da rodim treće dete, i ostaje nam samo da se prepustimo prirodi. Pitala sam Marka i Manuelu da li bi voleli da mama rodi bebu i dobila sam potvrdan odgovor. Jedini je problem to što on želi brata, dok ona hoće sestru. Izvor: Novosti.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.