Dragan J. Vučićević tvrdi da ne postoje tehnički uslovi za snimanje „Teške reči“ bez Vučića

Izvor: Njuz.net, 13.Okt.2014, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan J. Vučićević tvrdi da ne postoje tehnički uslovi za snimanje „Teške reči“ bez Vučića

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeZbog limitiranih kapaciteta stvari kao što su osvetljenje, zvuk, kamere, pa i izbor tema, gostiju, kao i telefonska uključenja u emisiju zavise isključivo od premijerovog prisustva u studiju

BEOGRAD, 13. oktobar 2014, (Njuz) – Autor „Teške reči“ Dragan J. Vučićević izjavio je za Njuz da zbog tehničkih uslova nije moguće snimiti emisiju bez Aleksandra Vučića.
Vučićević je istakao da ga ne dotiču prozivke vezane za česta pojavljivanja premijera u emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << jer je „Teška reč“, u produkcijskom smislu , jako zahtevna i da je baš zbog toga prisustvo premijera neophodno za njeno normalno funkcionisanje.
- Tehnički uslovi kojima raspolažemo su takvi da je snimanje svake emisije uslovljeno Vučićevim gostovanjem. Zbog limitiranih kapaciteta stvari kao što su osvetljenje, zvuk, kamere, pa i izbor tema, gostiju, kao i telefonska uključenja u emisiju zavise isključivo od premijerovog prisustva u studiju. Da smo u nekoj drugoj zemlji možda bi to bilo drugačije, ali danas je u Srbiji nemoguće snimati emisiju bez Vučića. To mogu da vam potvrde i mnoge moje kolege – objasnio je Vučićević.
- Često čujem od ljudi koji redovno prate emisiju da ne mogu da je zamisle bez Vučića. Neki gledaoci mi kažu da bi mogli da gledaju emisiju i bez mene, ali ne i bez premijera što dovoljno govori o tome koliko je njegovo prisustvo neophodno. Samo oni koji se ne razumeju u proces snimanja mogu da kažu da je moguće snimiti bilo šta bez predsednika vlade – rekao je voditelj „Teške reči“.
Vučićević je dodao i da on, čak i da tehnički uslovi to dozvoljavaju, nikada ne bi pristao da snima „Tešku reč“ bez Vučića.
- Zbog njega emisija u vizuelnom pogledu izgleda daleko bolje, a i način na koji učestvuje u svakom njenom segmentu u velikoj meri je doprineo imidžu koji „Teška reč“ ima – napomenuo je Vučićević.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.