Dr Haus trenira boks

Izvor: Blic, 27.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr Haus trenira boks

Britanski glumac Hju Lori, koji tumači lik doktora Hausa u istoimenoj popularnoj seriji, počeo je da trenira boks kako bi se izborio sa teretom slave.

Hju, koji se proslavio ulogom sarkastičnog i mrzovoljnog lekara genijalca u američkoj TV seriji „Dr Haus" za britanski „Dejli mejl" je izjavio da pohađa časove boksa najmanje jednom nedeljno kao i da je najstariji u grupi od 12 rekreativaca.

Dobitnik dva „Zlatna globusa" teško podnosi naporna snimanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Los Anđelesu i odvojenost od porodice. „Bokserski ring je jedino mesto gde ne osećam pritisak Holivuda, a nakon što me je „TV Gajd" proglasio za najseksipilnijeg TV glumca, pritisak je neizdrživ", rekao je Lori koji je priznao da ga trese kriza srednjih godina zbog čega je sebe častio... novim „poršeom".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.