Doživela udes!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doživela udes!

Starleta je doživela neočekivanu neprijatnost

Sinoć je u jednom prestoničkom klubu Soraja Vučelić proslavila svoj 29. rođendan u društvu bliskih prijatelja, a na samom početku večeri doživela je pravi stres koji joj je nakratko upropastio slavljeničko raspoloženje.

VADI SILIKONE!

Naime, starleta je na putu do kluba doživela saobraćajnu nezgodu koju je izazvao ni manje ni više nego sveštenik, a nakon što se uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dovezla na mesto gde su je čekali prijatelji, Vučelićeva je otkrila kako je došlo do sudara.

"Stajala sam na semaforu i osetila sam da me je neko udario automobilom. Izašla sam iz svog džipa i videla auto koji je bio pribijen uz moj džip. Već sam se naoštrila da vidim da li je ta osoba slepa, da li je možda imala neku nezgodu ili šta već, nisam znala šta me čeka... A iz automobila je izašao sveštenik. Kada sam ga videla, rekla sam mu samo: 'Ok je, sve je u redu'", ispričala je Soraja za "Pink.rs".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.