Dovedeš marginalce bez morala i eto rijalitija!

Izvor: Mondo, 28.Jun.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dovedeš marginalce bez morala i eto rijalitija!

Pevačica Lepa Brena komentariše rijaliti šou programe

Foto: YouTube/screenshoot

  Gledaoci u Srbiji su navikli na rijalitije - Farma, Veliki Brat, sad Parovi, sutra Maldivi ... Zahvaljujući njima smo, takođe, navikli na kojekakve "ispade" pojedinih učesnika rijalitija.

Pojavu rijalitija, i takvih učesnika, komentarisala je Lepa Brena u intervjuu listu "Alo".

"Kod nas niko nema para da plati da gleda kako žive bogataši, nego se uzimaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ljudi koji su na totalnim marginama. Kada se takvi, koji ne znaju šta je moral i etika dovedu na televiziju, vi dobijete realnost. Danas je sve toliko transparentno i životi svih nas su toliko javni, da niko ne može da sakrije ni svoje poreklo, niti edukaciju, niti način života koji vodi. Ovde ne mogu da se naprave rijaliti programi poput 'Kardašijana', gde će se sponzori utrkivati da budu deo marketinškog kolača", rekla je Brena i dodala da "mi nemamo nijednu televiziju na kojoj će se emitovati neka naša 'Dinastija', gde ćemo gledati skupe automobile, toalete i raskoš".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.