Dosegla je svetski vrh, a onda je počela da pravi velike skandale: I ne smiruje se

Izvor: Press, 31.Jan.2017, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosegla je svetski vrh, a onda je počela da pravi velike skandale: I ne smiruje se

Pevačica Maraja Keri (46) nedavno je prošla kroz bolan razvod sa milijarderom Džejmsom Pakerom, ali izgleda da se svim silama trudi da taj period ostavi iza sebe.
foto: zena.blic.rs
Zato je bivšem dragom posvetila bolnu baladu i iskazala svu muku koju je doživela nakon što je uvidela da ljubav nije obostrana. Nije poznato da li milijarder želi Maraju natrag, ali ona u pesmi jasno kaže da od toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nema ništa.
 


A kako bi potvrdila to što misli – našla je novog dečka. Nakon svih pehova koji su joj se nedavno desili, mladi igrač Brajan Tanaka izmamio je osmeh na njeno lice. Inače, on je 13 godina mlađi od pevačice.
 


Njih dvoje su nedavno uslikani u strasnom poljupcu na Havajima, pa se čini da se Maraja i te kako oporavlja.
Brajan nije mogao da sakrije sreću jer je on Maraju pratio već godinama i potajno se nadao da će biti njegova. Sada mu se želja konačno ostvarila.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.