Došao je u Urgentni centar sa RAZBIJENOM GLAVOM - kad je rekao šta se desilo, lekar je pukao od SMEHA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 12:28

Došao je u Urgentni centar sa RAZBIJENOM GLAVOM - kad je rekao šta se desilo, lekar je pukao od SMEHA! (FOTO)

Bolna žurka.

Ljudima koji završe u Urgentnom centru sigurno nije do smeha, i nije lepo smejati se tuđoj muci, ali kada se desi ovakav jedan slučaj, teško je ne nasmejati se.

Dakle, jedan čovek je nedavno završio u Urgentnom centru u Banjaluci, jer je sam sebi razbio flašu o glavu. Pogađate, kako je došlo do toga?

- Udario se flašom u glavu, navodi da se povreda desila pre dva sata zato što ga je pogodila pesma, te se zbog toga udario. Nije gubio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svest, negira mučninu i povraćanje, negira glavobolju. Druge tegobe i alergije na lekove negira - piše u lekarskom izveštaju stradalnika.

Lekar je zaključio da, srećom, teže povrede nema, čoveku je previjena glava i da rečeno da se javi na kontrolu. Sledeći put će verovatno dva puta razmisliti kad čuje pesmu koja ga gađa u srce (i glavu).

pic.twitter.com/u6tQ7fSIjD

— pensador (@sakriosamime) May 12, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.