Doručak koji skida 5 kg, normalizuje metabolizam, jača kosu i obnavlja kožu

Izvor: 011vodič.com, 28.Okt.2020, 04:23

Doručak koji skida 5 kg, normalizuje metabolizam, jača kosu i obnavlja kožu

Osim u najzdravije, spada i u najukusnije
U svom sastavu sadrži vitamine i minerale koji poboljšvaju izgled kože, kose, normalizuju metabolizam i generalno jačaju organizam.
Ovaj svakodnevni doručak pomoći će eliminaciji nečistoća iz organizma i očistiti creva.
Bezuslovno rešava problem lenjih creva i zatvora, sagorevanje masnih naslaga i normalizuje težinu. Posle mesec dana konzumiranja ovog napitka, lako ćete izgubiti 3-5 kilograma suviše težine. Ten kože, kosa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i nokti postaju zdravi i lepi, a stomak će se polako “istopiti”.
Za pripremu ovog doručka biće potrebno:
300 ml kefira (ili nemasnog jogurta)
2 supene kašike ovsenih pahuljica
1 kafena kašika mlevenog lanenog semena
1 kafena kašika kakao praha
5-7 mesnatih suvih šljiva
Doručak se priprema uveče za sutradan. Prelijte sa malo kipuće vode (100 ml) suve šljive. Poklopite i ostavite na 5-10 minuta. Za to vreme u činiju staviti ovsene pahuljice, mleveno laneno seme i kakao. Preliti kefirom i dobro sve izmešati.
Nabrekle šljive sitno iseckajte (možete u blenderu do stanja “pirea” ili u super secku ili ručno) i dodajte u prethodnu smesu. Dobro izmešajte i ostavite u frižider.
Ujutru izvadite iz frižidera i uživajte u svom zdravom i ukusnom doručku. Rezultati će ubrzo biti vidljivi.

The post Doručak koji skida 5 kg, normalizuje metabolizam, jača kosu i obnavlja kožu appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.