Doktorka DOŽIVELA KLINIČKU SMRT i videla potpuno novi svet: Neboderi u Dubaiju su minijature za ove!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 09:13

Doktorka DOŽIVELA KLINIČKU SMRT i videla potpuno novi svet: "Neboderi u Dubaiju su minijature za ove!"

Opisala celo iskustvo!
Smrt je nešto svima zajedničko, istovremeno mistično i banalno, ali i ono što ljude plaši i fascinira. Oni koji su doživeli kliničku smrt znaju šta se dešava kada srce stane, a iskustvo jedne žene koja je ovo doživela je neverovatno.
Ona je ispričala svoj doživljaj nakon što je 15 minuta bila klinički mrtva, a kako tvrdi provela je 5 godina u raju i do detalje se seća šta je sve tamo videla.
Dana 6. maja 2001., dr Linda Kramer je otišla u toalet u ranim jutarnjim satima i osećala se kao da će zaspati, ali je zapravo doživela nešto što bi bio daleko više konačan odmor od običnog sna.
Pošto "vreme nije postojalo" kako bismo ga mi percipirali,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.