Doktor ženama davao lekove na recept u zamenu za intimne odnose, među žrtvama i dete: „Obuci manje slojeva odeće“ (FOTO)

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Mar.2024, 06:30

Doktor ženama davao lekove na recept u zamenu za intimne odnose, među žrtvama i dete: „Obuci manje slojeva odeće“ (FOTO)

Dr Kreg Špigel (67) navodno je nezakonito napisao 1.200 lažnih recepata za najmanje 25 pacijenata od 2014. do 2022. godine, od kojih je mnoge znao da su zavisnici od droge ili da su se lečili kada su bili maloletni.
Zauzvrat, Špigl, suprug i otac, zahtevao je gotovinu ili seksualne usluge, prema tužbi Misurija podnetoj na saveznom sudu.
Pritužba uključuje detalje o manipulisanju ženama da obavljaju oralni seks i druge usluge u zamenu za Ksanak, Okicodone i druge lekove, da šalju eksplicitne fotografije, i bila je „neprikladna“ sa najmanje jednim od njegovih pacijenata pacijenata tokom pregleda.
Ako bude osuđen za ilegalnu distribuciju kontrolisane supstance, dr Špigl...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.