Izvor: Njuz.net, 17.Maj.2022, 10:09

Dojava o bombi propala jer se u opštini niko nije javio na telefon

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 17. maj 2022, (Njuz) – Anonimna dojava o postavljenoj bombi propala je jer se u jednoj opštinskoj upravi niko nije javio na telefon tokom celog radnog vremena, saznaje Njuz iz izvora u policiji.
Za razliku od niza dojava koje su pristigle na imejl adrese velikog broja institucija i objekata, jedan neiskusni dojavljivač pokušao je da jednoj beogradskoj opštini dojavu uputi telefonom, ali nije uspeo da dobije nikoga tokom radnog vremena, pa je sutradan ipak poslao mejl u >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << kojem je dojavio da je postavljena bomba, ali se i rezignirano požalio na golgotu koju je prošao prethodnog dana.
– Pozdrav. U vašoj zgradi se nalazi bomba. Napravite jedan pogrešan korak i snosićete posledice. Preporučujemo vam da se u miru evakuišete. Javili bismo vam ovo još juče, ali se ne javljate na telefon. Jadni građani kojima zatrebaju vaše usluge, zaista saosećamo sa njima. Sramota! – navedeno je u mejlu.
Izgrednici se nisu tu zaustavili.
– Još jedna stvar, sajt vam je katastrofa! Jedva smo našli kontakt stranicu. U jednom trenutku smo se uplašili da ćemo dojavu morati da pošaljemo poštom ili preko kurirske službe. Nadamo se da ćete se uozbiljiti i popraviti pomenute propuste do sledeće dojave. Srdačan pozdrav! – stoji u poruci.
Njuz je povodom ovog slučaja pokušao da dobije izjavu od zaposlenih u opštini, ali nam se do zaključenja teksta niko nije javio na telefon.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.