Dogovor ni na vidiku, PSŽ odbio dvojicu igrača u zamenu za Nejmara

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor ni na vidiku, PSŽ odbio dvojicu igrača u zamenu za Nejmara

Igranka bez prestanka. Tako bi, narodski, mogla da se nazove letnja saga oko budućnosti jednog od najboljih fudbalera sveta. Izvesno je jedino da Nejmar više neće nositi dres Pari Sen Žermena. A, da li će se da se privoli Realovom (što silno želi Florentino Perez) ili Barseloninom carstvu (što želi on), ne može ni da se nasluti.
Na meču Espanjol – Lucern, naša kladionica nudi kvotu 3.05 za igru 1&1P2-3.
Barselona i dalje oteže sa konkretnim pregovorima. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je očekivan, u Liverpulu nije došlo do sastanka Đosepa Marije Bartomeua, prvog čoveka Barselone i Nasera Al-Kelaifija, čelnika Parižana. Za to vreme, Real je napravio konkretan potez.
Perez je spreman da u Pariz, u želji da uštedi na novčanom delu transfera, pošalje otpisane Gereta Bejla i Džejmsa Rodrigeza. Ali, iz grada svetlosti je, brzinom svetlosti, stigao odgovor: Nećemo njih dvojicu, dajte nam Modrića i Vinisijusa Žuniora!
Nevolja takve varijante je što Hrvat neće među “svece”, a Real ne želi da se odrekne talentovanog 19-godišnjeg Brazilca. Marka, koja je i plasirala informaciju o Modriću i Vinisijusu, dodaju da čelnici Parižana nikako ne žele Bejla i Rodrigeza.
Dogovor, dakle, nije ni na vidiku. Za to vreme, Pari Sen Žermen je Nejmaru zaključao vrata prvog tima. Do raspleta, Brazilac će trenirati sam, odvojeno od ekipe.

The post Dogovor ni na vidiku, PSŽ odbio dvojicu igrača u zamenu za Nejmara appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.