Dodeljene Brit nagrade

Izvor: Blic, 21.Feb.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljene Brit nagrade

Na dodeli britanskih muzičkih nagrada Brit u sredu u Londonu, "Arctic Monkeys" osvojio je nagrade za najbolju britansku grupu i album, dok su povratnici, pop sastav "Take That", dobili nagradu za najbolji singl i za najbolji živi nastup.

Mika, koji je otvorio svečanost dodele nagrada Brit svojim hitovima, dobio je nagradu kao najbolja britanska nada, dok je Adele, čiji je debi album "19" osvojio top liste, dobila nagradu Izbor kritičara.

Hip-hop zvezda iz SAD Kanye West izabran je za najboljeg međunarodnog pevača, dok je Australijanka Kylie Minogue izabrana za najbolju međunarodnu pevačicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dodeljene Brit muzičke nagrade

Izvor: B92, 21.Feb.2008

Članovi sastava "Arctic Monkeys”, "Foo Fighters” i "Take That” veliki su pobednici ovogodišnje dodele britanskih muzičkih nagrada Brit...Na dodeli britanskih muzičkih nagrada Brit u sredu u Londonu, sastav "Arctic Monkeys” osvojio je nagrade za najbolju britansku grupu i album,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.