Dobiće sina!

Izvor: Mondo, 04.Jan.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobiće sina!

Reper je navodno potvrdio glasine o četvrtom detetu.

Nakon glasina da Kim Kardašijan i Kanije Vest očekuju četvrto dete u maju ove godine, navodno je reper potvrdio informaciju tako što se paparacu koji mu je čestitao na "novoj bebi" - zahvalio.

Izvor za strane medije ističe da je poznati par "veoma uzbuđen", jer će kompletirati san o petočlanoj porodici.

"Surogat majka je u poodmakloj trudnoći. Trebalo bi da se porodi u maju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sve izgleda kako treba. Kim i Kanije su znali za ovo već neko vreme i veoma su uzbuđeni. Imali su još jedan muški embrion zamrznut i presrećni su što je trudnoća uspela", istakao je izvor i dodao da je starleta oduvek htela četvoro dece - dva dečaka i dve devojčice.

JOŠ jedna beba?!

Kim i Kanije su roditelji male Nort (5), Sejnta (3) i Čikago (11 meseci). Dok je Kim rodila Nort i Sejnta prirodnim putem, lekari su je savetovali da ne ostaje ponovo u drugom stanju zbog toga što joj je placenta previše duboko ka zidu materice i svaka sledeća trudnoća može biti kobna.

Zbog toga su Čikago dobili putem surogat majke, a i nova prinova stiže na isti način.

POLUDEO: Nisi spavao sa mojom ženom! (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.