Dobar trening za mršavljenje je i u krevetu...

Izvor: Mondo, 11.Okt.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar trening za mršavljenje je i u krevetu...

Pevačica otkrila kako se stesala.

Dara Bubamara kaže da se trenutno lepo oseća, da je zadovoljna svojim poslom, porodicom, da je uspela do sada da skine 10 kilograma i da sada ima veće samopouzdanje.

"Jedem samo povrće, a tu je i igranje i pevanje, koje je veoma naporno. Naravno da je seks koji je kod mene jako bitan, dobar trening za mršavljenje. Ali dešavalo mi se kad sam najsrećnija da se opustim, pa jedem", kaže Dara za "Kurir".

Kako Ceca održava >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << liniju?

Pevačica kaže da pored dovođenja linije u red, marljivo radi na novoj pesmi "All Inclusive", za koju će spot snimiti u Italiji ili Španiji.

"Pesma znači ili si mi ništa ili si mi sve. Ovo mi je jedna od najtežih godina, jer je i nauspešnija. Zbog koncerta u Areni se osećam kao da imam krunu".

Podsetite se Darinih intervjua za MONDO TV



Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.