Izvor: Blic, 26.Avg.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Djuran djuran' i Brajan Adams dolaze u Beograd

'Djuran djuran' i Brajan Adams dolaze u Beograd

Britanski bend 'Djuran djuran' i kanadski pevač Brajan Adams će na jesen nastupiti u Beogradu, najverovatnije u 'Areni'!

- Pregovori su u završnoj fazi i sasvim je izvesno da će 'Djuran djuran' i Brajan Adams krajem oktobra i početkom novembra održati koncerte u Beogradu, samo je još ostalo da se utvrdi ko će organizovati njihove nastupe. Nadam se da će 'Arena' najkasnije do 1. oktobra konačno dobiti upotrebnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dozvolu - rekao je za 'Blic' Maksa Ćatović, direktor producentske kuće 'Komuna'.

Podsećanja radi, bend 'Djuran djuran' je tokom osamdesetih godina prošlog veka harao svetskim top-listama sa hitovima kao što su 'Rio', 'Hungry Like the Wolf', 'The Reflex' i 'Wild Boys', a pevač Sajmon Le Bon je tada, bez konkurencije, bio najveći seks simbol na muzičkoj sceni. Osamdesete su bile zlatne godine i za kanadskog rokera Brajana Adamsa. On je poznat po pesmama 'Run to You', 'Summer of ‘69' i megahitu 'Everything I Do, I Do It for You' koja je korišćena u filmu 'Robin Hud'.

Na naše pitanje da li, po njegovom mišljenju, u Srbiji ima dovoljno interesovanja za gostovanja tih izvođača koji odavno nisu na vrhuncu popularnosti, Ćatović je odgovorio:

- Budući da Adams i 'Djuran Djuran' prvi put dolaze kod nas, bez obzira što su sada možda manje popularni nego pre petnaestak godina, siguran sam da će u Beogradu imati dovoljno publike.

Takođe, Maksa Ćatović je za sledeću godinu najavio do sada najveći muzički spektakl u Srbiji.

- Planiramo da na Hipodromu organizujemo festival koji će trajati dva ili tri dana, na kojem će učestvovati najveće svetske zvezde koje će svakog dana moći da privuku najmanje 50 ili 60 hiljada ljudi. Pregovore smo počeli pre nekoliko meseci, ali još ne želim da otkrivam ko će svirati u Beogradu - zaključio je Ćatović.

A. Novaković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.