Đulijana Rančić vodila vesti potpuno gola?

Izvor: NaDlanu.com, 14.Jun.2013, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đulijana Rančić vodila vesti potpuno gola?

Američka voditeljka Đulijana Rančić objavila je na svom Instagram profilu fotografiju iz emisije "E! News" koju je, navodno, vodila potpuno gola. Ona je tako odgovorila na izazov koji joj je postavila Džoan Rivers, voditeljka šoua "Fashion Police" (modna policija).

S obzirom na to da cenzura prekriva celo Đulijanino telo, ne možemo da utvrdimo da li se ona zaista skinula pred kamerama.Izraz lica njenog kolege Džejsona Kenedija je prilično ravnodušan, ali možda je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << samo činjenica da je navikao da voditeljka daje sve od sebe na poslu.Đulijana Rančić ponovo radi punom parom, nakon što se podvrgla dvostrukoj mastektomiji zbog raka dojke, a zatim je sa suprugom Bilom Rančićem, koji je poreklom iz Hrvatske, dobila sina uz pomoć surogat majke.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako treba da se skinem - skinuću se

Izvor: Mondo, 14.Jun.2013

Američka tv voditeljka šoubiz kanala "E!News", Đulijana Rančić skinula se potpuno gola u studiju...Đulijana Rančić je do sada već nekoliko puta pokazala da je odvažna. Pobedila je rak dojke, a potom, u istoj godini, postala majka...Sada je pokazala da se ne stidi ni da se skine pred milionskim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.