Izvor: Blic, 12.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đole razočaran u Diksi

Iako je povodom ovonedeljnog zadatka rešio da se oženi Dijanom, u koju je inače zaljubljen, i tako je poštedi ovonedeljnih nominacija, Đorđe ipak nije srećan zbog svog izbora. Već dva dana je tužan zbog današnjeg venčanja i razmišlja da promeni mladu zato što se njegova buduća žena ružno ponaša prema njemu.



- Ne sviđa mi se kako se ona odnosi prema meni. Razmišljam da promenim mladu - kukao je Đorđe Velikom bratu, a juče je ceo dan preležao u ženskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sobi razmišljajući šta da radi.

Dijana je svoju netrpeljivost pokazala kada je Đorđe pokušao da je zagrli, a ona ga je odgurnula odmahnuvši glavom. Dijana je od početka zadatka jasno stavila do znanja da je očajna što će otići pred oltar sa Đorđem. Takvu mladu mnogi ne bi poželeli.

- Svi smo radosni što hoće da promeni mladu - kaže Dejan Mićović, član porodice koja je udomila Đorđa, i objašnjava:

- On pati zato što tek sada kapira da apsolutno nema šanse kod nje. Nadao se da će nešto biti, ali tek sada je ukapirao kakva je ona. Ona ne želi ni da ga zagrli kao prijatelja. Mi smo se zgranuli kada smo videli kako se ona ponaša prema njemu. Ma da je bio pametan, ne bi nju izabrao.

I dok se Đorđe lomi da li da zaista promeni mladu i za savet pita i starog svata Veska, Dejan kaže da bi mu najbolja mlada bila Suzana.

- Mi bismo Suzanu za mladu. Ona je najbolji čovek od svih - kaže Dejan.

Ostaje pitanje da li će ukućani sledeće nedelje uživati u luksuznom budžetu ili će ipak doći do razvoda pre svadbe.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.