Divna DNK konačno progovorila o bivšem mužu, iznela šokantne detalje! On je tražio da mu moji roditelji daju pare! (VIDEO)

Izvor: Press, 29.Nov.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divna DNK konačno progovorila o bivšem mužu, iznela šokantne detalje! On je tražio da mu moji roditelji daju pare! (VIDEO)

- Bila sam tri meseca u braku. Videla sam da tu ne ide - rekla je Divna DNK Bori Santani
Kako smo već pisali i što je već svim ljubiteljima "Zadruge" poznato, Divna DNK  je pre Marka Kocića bila u braku, sa Almirom Asanovićem sa kojim je u braku bila svega nekoliko meseci!
Divna je sada konačno progovorila o Almiru, u razgovoru sa Borom Santanom, kojem je ispričala i zašto njen i Almirov >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << brak nije opstao.
- Bila sam tri meseca u braku. Videla sam da tu ne ide. Nismo mogli da nađemo zajednički jezik.On je tražio da moji roditelji njemu pomažu materijalno, da mu daju novac, da ga izdržavaju, što se meni nije svidelo. Videla sam da tu nešto ne štima. Posle tri meseca odmah sam batalila taj brak i vezu, jer nisam htela da budem s njim da bi on koristio moje roditelje da bi živeo sa mnom - rekla je Divna, koja je otkrilada je posle toga upoznala svog sadađnjeg supruga Marka.
-  Videla sam da je ozbiljan i da hoće da se ženi, da hoće da ima brak iza sebe, da ima porodicu... Ja hoću taj brak da sačuvam - navela je Divna.
Nakon priče o Almiru i Marku, Divna je rekla da svojoj ćerki Kristini želi da prući sve, jer je ona imala teško detinjstvo što ne želi svom detetu.
- Imala sam tužno detinjstvo! Ja kao dete nisam videla da mi je neko pružio čokoladu i da mi neko da neki slatkiš. Gledala sam kako mi se otac i majka svađaju. Bilo mi je teško. Bila sam prisutna u tim trenucima i hoću da obezbedim Kristini normalan život. Da ima normalnu porodicu, bez svađe i galame, da ima sve što ja nisam mogla da imam kao mala - zaključila je ona.
 
 
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.