Divlja svinja ušla u banku

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jul.2012, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divlja svinja ušla u banku

BEČ, 11. jula 2012. (Beta-AP) - Divlja svinja ušla je u filijalu jedne austrijske banke u mestu Hajnburg-an-der Donau, javila je u sredu austrijska novinska agencija APA.

BEČ, 11. jula 2012. (Beta-AP) - Divlja svinja ušla je u filijalu jedne austrijske banke u mestu Hajnburg-an-der Donau, javila je u sredu austrijska novinska agencija APA.Kako saznaje APA, svinja je u toku noći uspela da gurne zaključana staklena vrata banke i otvori sebi put. Pošto je ušla i razgledala, izašla je kako je i došla ne napravivši značajnu štetu, a vrata su se zaključala za njom.Zvaničnici banke počeli su da sumnjaju prošlog meseca, kada je jedan od čistača primetio velike mrlje na vratima, objavila je APA. Posetilac je identifikovan na snimcima sigurnosnih kamera.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.