Izvor: Blic, 02.Sep.2016, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljiv oproštaj: Hju Džekmen pevao na taštinoj sahrani

Australijski glumac Hju Džekmen posvetio je dirljivu poruku na Instagramu pokojnoj tašti sa kojom je bio izuzetno blizak, a na njenoj sahrani, glumac je otpevao pesmu iz mjuzikla "The Boy from Oz".

- Blagosloven sam što mi je Fej Dankan bila tašta. Bila je sjajna žene. Mudra, duhovita, nesebična i pravi lider. Imala je taj neverovatni dar da uvek bude u pravu, što je za nju bio ogroman teret, jer je uvek imala strepljenja za nas obične smrtnike. Fej volim te i više nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što reči mogu to da objasne - napisao je Džekmen u komentaru uz fotografiju koju je objavio na Instagramu.

Osim toga, glumac je na taštinoj sahrani otjevao "Quiet Please, There’s a Lady on Stage".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dirlji oproštaj: Hju Džekman pevao na sahrani svoje tašte

Izvor: Prva.rs, 02.Sep.2016

- Blagosloven sam što mi je Fej Dankan bila tašta. Bila je sjajna žene. Mudra, duhovita, nesebična i pravi lider. Imala je taj neverovatni dar da uvek bude u pravu, što je za nju bio ogroman teret, jer je uvek imala strepljenja za nas obične smrtnike. Fej volim te i više nego što reči mogu to...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.