Dino Rađa ozbiljno kritikovao klubove u regionu!

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dino Rađa ozbiljno kritikovao klubove u regionu!

Glavna tema u susednoj Hrvatskoj je definitivno igranje košarkaša Anadolu Efesa Šejna Larkina u nacionalnom timu ”kockastih.”
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Rome protiv Atalante je 2.20. Meč se igra u sredu od 19 časova.
Ne bi to bio prvi put da Amerikanci zaigraju za hrvatski nacionalni tim, ali od kada su na čelu saveza Dino Rađa i Stojko Vranković stvari su se potpuno promenile. Doneta je odluka da za hrvatski nacionalni tim mogu da igraju samo domaći igrači.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> – Zar vam ja ličim na nekoga ko iz dana u dan menja mišljenje? Klubovi moraju da počnu da rade i stvaraju igrače, ne može da se očekuje od reprezentacije da podiže košarku. Razumem da klub uzme jednog ili dva stranca kako bi podigao kvalitet treninga i igre, ali ovi nisu kvalitetni. Slovenija je uzela Entonija Rendolfa iz Reala i postala prvak Evrope, no šta joj je to donelo na klupskom nivou? Baš ništa. Pogledajte finale ABA lige, Crvena zvezda i Budućnost su igrali sa po pet stranaca – istakao je Dino Rađa.
Podsetimo, Hrvatska je dobila vajld kard za učešće u kvlafikacijama za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.


The post Dino Rađa ozbiljno kritikovao klubove u regionu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Dino Rađa neće strance u reprezentaciji, a nema baš lepe reči za Budućnost i Zvezdu

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2019

Centralna tema u hrvatskoj košarci ovih dana jeste pitanje da li će Amerikanci imati priliku da igraju za nacionalni tim...Dino Rađa je neko ko je veliki protivnik stranaca u državnim timovima...On ističe da za reprezentaciju Hrvatske neće igrati stranci dok je on na čelu saveza..."Zar vam ja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.