Dijana Janković zatvorila Fešn Selekšn

Izvor: Blic, 17.Apr.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Janković zatvorila Fešn Selekšn

Završni dan 26. Fashion Selectiona počeo je Kids Fashion Day-om, revijom obuće za najmlađe Deichmann Kids, i revijom domaćeg brenda za mališane Domino Kids dizajnerke Nele Isaković.

Dizajneri Deichmanna su pri kreiranju kolekcije za proleće/leto 2015. posebnu pažnju posvetili dečjoj liniji koja prati aktuelne svetske modne trendove. Devojčice su na pisti nosile patike, baletanke, sandalice intenzivnih boja, svetlucavih printova i cvetnih motiva, ukrašene šarenim aplikacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nitnama i zvezdicama.

Liniju za dečake čine udobne i kvalitetne patike na vezivanje, sa čičak trakom i rajsferslušom, u zelenim i plavim nijansama, uz uvek aktuelne bele i tamno plave tonove.

Dizajnerka Nela Isaković predstavila je jedan od vodećih brendova za decu na našem podneblju Domino Kids, čiju kolekciju za proleće/leto čine romantični modeli u vedrim bojama. Modeli Domino Kids-a su unikatni, ekskluzivni, sa puno ručnog rada, perlica, čipki i drugih detalja. Na reviji su predstavljeni i komercijalni modeli, svedenih formi. Posebnu pažnju publike izazvao je Željko Samardžić, jedna od najvećih zvezda sa naših prostora, koji se na reviji Domino Kidsa pojavio u ulozi manekena sa svojim unucima Ninom, Lukom i Aleksom.

Večernji deo programa otvorila je revija Dijane Janković, koja se drugi put predstavila na Fashion Selectionu, ovoga puta kolekcijom Digital Princess. Dijana Janković inspiraciju je pronašla u svakodnevici ispunjenoj socijalnim mrežama koje utiču na sve segmente života, pa tako i na modnu scenu.

Kolekcija je izrađena od teksasa, pamuka, vune ali i finih svilenih tkanina i organdina oplemenjenog sljokicama. Modna priča Dijane Janković predstavlja neverovatan spoj svega sto je "street style" i visoke mode. Dominiraju jarka zelena, zlatna i bela boja s neizostavnim momentom crne koji je karakterističan za zimsku sezonu.

Podršku Dijani Janković iz prvih redova pružili Sanja Marinković, Danijela Karić, Jovana Tipšin...

26. Fashion Selection nastavlja se u maju, kada će od 15. do 17. maja u hotelu “Jezero” na Borskom jezeru biti održan Fashion Travel, na kome će se predstaviti Planeta Sport.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.