Devojke i poneki muškarac razočarani: Ezel se ženi!

Izvor: Blic, 23.Maj.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojke i poneki muškarac razočarani: Ezel se ženi!

Jedan od najpoznatijih turskih glumaca Kenan Imirzalioglu, poznatiji kao Ezel, kako turski mediji pišu, trebalo bi u julu da zaplovi u bračnu luku sa glumicom Sinem Kobal.

Njegova buduća supruga je, pišu tamošnji mediji, uslikana kako ulazi u njihovu zajedničku kuću na Leventu.

Podsetimo, kako su pisali strani mediji, nakon što je raskinuo sa manekenkom Kubrom Kučuk, glumac Kenan Imirzalioglu se navodno konačno skrasio pored glumice Simen Kobal. Svojevremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se pisalo i da je gej opredeljenja.

A photo posted by Sinem Kobal (@sinemkobal) on May 21, 2015 at 8:08am PDT

Sinem Koba bila je svojevremeno sa asom Atletiko Madrida, Ardom Turanom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zvezda serije ‘Ezel’ se ženi u julu!

Izvor: Tracara.com, 24.Maj.2015, 13:38

Staje na ludi kamen Zvezda serija Ezel, Kenan İmirzalioglu, oženiće koleginicu Sinem Kobal. Turski glumac je uplovio u romansku sa koleginicom, a kako je veza postala ozbiljna, par je rešio da stane na ludi kamen. Venčanje bi trebalo da se održi u julu mesecu. Ezel je izabrao nju (foto: Instagram) Paparaci...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.