Izvor: Beta, 03.Okt.2016, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka zakasnila na posao i slagala da je napao klovn

Jedna 18-godišnja devojka iz američke države Ohajo slagala je da je napao klovn naoružan nožem, u nameri da opravda svoje kašnjenje na posao, saopštila je danas američka policija.Policija u Ridingu je navela da su istražitelji utvrdili nekonzistentnost u priči Alksandre Konli, optuživši je za izazivanje lažne uzbune.Televizija WCPO-TV prenela je da je Konli kazala da je osoba obučena kao klovn preskočila ogradu u subotu, napala je nožem i posekla joj palac.Prema navodima američkih medija, u SAD je nedavno bilo nekoliko izveštaja o zatrašujućim iskustvima ljudi sa klovnovima.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NAPAO ME NAORUŽANI KLOVN" Devojka zakasnila na posao, pa ispričala neverovatnu priču

Izvor: Blic, 03.Okt.2016

Jedna 18-godišnja devojka iz američke države Ohajo slagala je da je napao klovn naoružan nožem, u nameri da opravda svoje kašnjenje na posao, saopštila je danas američka policija...#Ohio school district closes schools after reports of woman being attacked by #clown. https://t.co/wQNaYfmKmm pic.twitter.com/tcvEXrdQT5..Policija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.