Devojka otišla kod plastičnog hirurga jer želi da ima istu nogu kao Andželina Žoli

Izvor: Njuz.net, 09.Mar.2012, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka otišla kod plastičnog hirurga jer želi da ima istu nogu kao Andželina Žoli

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Milica kaže da već danima samo gleda nogu Andželine Žoli

NOVI SAD, 9. mart 2012, (Njuz) – Milica Gavrilović (27), apsolvent medicine iz Novog Sada, juče je zakazala pregled i konsultacije kod plastičnog hirurga jer želi da ima identičnu nogu kao Andželina Žoli.
Kako saznaje Njuz, Milica se odlučila na ovaj estetski zahvat jer tvrdi da se naprosto zaljubila u Andželininu nogu.
- Iako mi je Andželina cela prelepa, njena noga mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << naprosto savršena i sigurna sam da nikada neću biti srećna dok ne budem imala takvu identičnu nogu - izjavila je Milica - Probala sam trenizima i gladovanjem tako da je oblikujem, ali pored toga što nisam karakter, imam i jače butine, tako da mi je estetska hirurgija jedino rešenje - dodala je Milica i rekla da već danima samo gleda Andželininu nogu.
Ova studentkinja je u daljem razgovoru sa novinarom Njuza nastavila da priča o Andželininoj nozi, ulazeći u najsitnije detalje i pričajući o njenom, kako navodi 'slatkom kvrgastom kolenu, butkici kao u srne i bebastim prstićima.'
Miličina majka iako vidno razočarana, odlučila je da podrži ćerku u nadi da će se ovde zaustaviti sa plastičnom hirurgijom i da neće dobijati sulude ideje kao što su da ima i istu ruku kao poznata holivudska glumica.
Saznavši za ovaj poduhvat Novosađanke, medijski tim Andželine Žoli u znak zahvalnosti se odlučio da studentkinji pošalje na kućnu adresu komplet karata za film 'U zemlji krvi i meda'.
Goran Mirković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.