Dešifrujte flertovanje i zavedite je…

Izvor: Dzungla.org, 24.Jul.2012, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dešifrujte flertovanje i zavedite je…

Osim govora nogu i usana, o čemu se već gotovo sve zna, saznajte kako žena reaguje kada joj suptilno dodirnete leđa, vrat, rame, podlakticu, ručni zglob…
Postoji pet različitih stilova ženskog koketiranja

Već u nekoliko prvih minuta poznanstva, tvrde američki naučnici, muškarac može da nasluti kakva žena stoji nasuprot njega. Ako pažljivo prati njeno ponašanje, zavodnički pohod biće mu uveliko olakšan. Naime, istraživanje je pokazalo da postoji pet različitih >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << stilova ženskog koketiranja, pa samim tim i drugačijih vrsta ljubavnih veza.
Telesna koketa brzo razvija vezu i lako, govorom tela, daje do znanja da je neko privlači. Njihove veze zasnivaju se na seksualnoj privlačnosti, ali i snažnoj emocionalnoj, iako su više fokusirane na onu prvu.
Tradicionalna koketa veruje da je na muškarcu da napravi prvi korak. Budući da ne flertuje očigledno i da teže privlači pažnju, to znači da je muškarcu potrebno više vremena da do nje dopre. I muškarac i žena sa ovim stilom flerta spadaju u introvertne osobe, ali nagrađuju partnerovu upornost.
Pristojna koketa je usredsređena na lepe manire, a ne na seksualnu komunikaciju. Smejaće se šalama i živahno razgovarati. Ako se oko nje potrudite, dobićete odanu partnerku.
Iskrene kokete ne vole igrice. Interesuju ih jake emocionalne veze, ali i seksualna privlačnost. Zanimaće je vaš život, posao i hobiji, postavljaće pitanja i pažljivo slušati odgovore.
Zaigrane kokete uživaju u otvorenom koketiranju, ali bez namere da ostvare dugotrajniju vezu. Flertovanje im je zabavno i njime jačaju samopouzdanje, pa sa njima treba biti na oprezu.
Osim govora nogu i usana, o čemu se već gotovo sve zna, saznajte kako žena reaguje kada joj suptilno, kao slučajno, dodirnete leđa, vrat, podlakticu, ručni zglob… i na osnovu njene reakcije procenite da li s njom možete da ostvarite vezu i kakvu.
* Vrhovi prstiju
 
Na jagodicama se nalazi 3.000 receptora, pa kada ih dodirujete, možete da izazovete intenzivnu unutrašnju reakciju.
Ako je ne interesujete, povući će ruku, ali ukoliko uzvrati dodir, ostatak večeri obećava.
* Podlaktica
Ako je slučajno okrznete, brzo otkrijte kako na vas reaguje.
Čak i kada ne primeti dodir, nesvesno će na njega reagovati. Jedno istraživanje pokazuje da se muškarac ženama češće svideo (u 23 odsto slučajeva) ako ih je dodirnuo baš na ovom mestu.
* Leđa
Ako joj dodirujete leđa, i to na pravi način, to može da znači preuzimanje vođstva, a ta osobina je ženama privlačna.
U slučaju da reakcija na ovaj dodir izostane, to ne znači ništa loše. Naprosto, prijatno joj je i ništa tu ne bi menjala. Ali ako ustukne, lako je zaključiti da je to za nju, barem trenutno, preveliki korak.
* Zagrljaj s leđa
Možda ne baš u prvim minutima poznanastva, pa ni na prvom sastanku, ali pronađite priliku da je prijateljski zagrlite s leđa.
Ako postane „drvena“ ili osetite da je napeta, odmah odustanite, ali ukoliko primetite da je opuštena i uzvrati vam nežnim dodirivanjem vaših laktova, to znači da joj se dopadate.
* Rame
Ruka na ramenu poslaće nesvesnu poruku pouzdanosti i podrške. Gužve na javnim mestima dobra su prilika za takav potez.
Terapeutkinja dodirom, Keti Vajthaus, kaže: „Pokušajte da slušate rukama. Ako vam se ona posle nežnog dodira blago približi, na odličnom ste putu da je osvojite“.
* Ručni zglob
-Žene, kada im se neko dopada, nesvesno otkrivaju unutrašnju stranu zgloba. Ako sedi nasuprot vas izloženog zgloba, nagnite se i ovlaš ga dodirnite.
Kada žena nije zainteresovana, okrenuće ruku tako da u vas bude usmeren spoljašnji deo zgloba. To tvrdi Robert Fips, autor priručnika “Govor tela: razgovor je manje bitan”.
* Vrat
Dok joj u javnosti šapućete na desno uho, prstom ovlaš pređite levom stranom njenog vrata. Deo oko žila kucavica na vratu moćna je erogena zona.
Ukoliko se uznemiri ili počne da se igra s kosom, to znači da je uzbuđena, a ako prekrsti ruke i udalji se od vas, to shvatite kao znak da treba da se povučete.
Na kraju, možda vam od pomoći bude i ovaj podatak: istraživanje je pokazalo da su žene muškarcima, kojima su im pri prvom susretu dodirnuli ruku, češće ostavljale broj svog telefona.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.