Depeche Mode: Idete na koncert?

Izvor: Mondo, 24.Okt.2016, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depeche Mode: Idete na koncert?

Legendarni bend Depeche Mode će u sklopu svetske turneje "Global Spirit" 14. maja nastupiti u ljubljanskim Stožicama,a ulaznice za koncert su u prodaji!

Od 21. oktobra, za ljubljanski koncert legendarne grupe Depeche Mode možete kupiti karte kod nas, putem prodajne mreže Eventim Srbija. Depeche Mode u maju 2017. godine kreće na svetsku turneju "Global Spirit Tour".

Britanci će na turneji predstaviti najnoviji studijski album "Spirit", a u sklopu evropskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dela turneje obići će 32 evropska grada.

Vest da će posle deset godina opet doći u Ljubljanu brzo je stigla do srpskih, hrvatskih, austrijskih i italijanskih obožavatelja koji će na dan koncerta doći u slovenačku prestonicu. U danima pred početak prodaje među poznavaocima vladalo je veliko interesovanje posebno za ulaznice za takozvani "Zlatni krug" ili fan pit koje posetiocima omogućavaju nezaboravno iskustvo iz neposredne blizine i dostupne su u vrlo ograničenim količinama.

Cene ulaznica se kreću od 45 evra pa naviše. Na raspolaganju su tri kategorije sedišta, lože, partera i "Golden Circle" (Zlatni krug) koji se nalazi neposredno ispred bine. Kupcima najboljih mesta u parteru i Zlatnom krugu omogućen je raniji ulazak u dvoranu, a dobijaju i Depeche Mode okovratnu traku sa oznakama turneje.

CENE ULAZNICA | DEPECHE MODE, DVORANA STOŽICE, 14. MAJ 2017:

- Golden circle: 79 EUR

- Parter: 55 EUR

- Zeleni krug sedišta I. kategorija : 79 EUR

- Zeleni krug sedišta  II. kategorija: 65 EUR

- Crveni krug sedišta: 45 EUR

- Lože: 99 EUR

- Golden Circle (rani ulazak): 118 EUR

- Parter (rani ulazak): 94 EUR

Slušate Toma Vejtsa?

Najnoviji album "Spirit", koji početkom godine ulazi u prodaju, biće 14. studijski album ovih muzičkih velikana. Nastao je u saradnji s producentom Džemsom Fordom u izdanju Columbia Records.

Evropski deo turneje Depeche Mode kreće početkom maja 2017. u Švedskoj, a završava se krajem jula u Rumuniji. Dave Gahan, Martin Gore i Andy Fletcher će svoj novi album predstaviti i preko okeana na turneji u Južnoj i Severnoj Americi.

Predstojeća turneja se organizuje u saradnji sa čuvenim brendom satova Hubolt s kojim je pokrenuta dobrotvorna akcija sakupljanja sredstava i podizanja svesti o njhovoj misiji "Charity: Water" posvećenoj obezbeđivanju pijaće vode u čitavom svetu.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ulaznice su već u prodaji: Depeche Mode najavljuje veliki spektakl!

Izvor: Story, 24.Okt.2016

Legendarni bend Depeche Mode će u sklopu svetske turneje Global Spirit Tour 14. maja nastupiti u ljubljanskim Stožicama, ulaznice za koncert su u prodaji preko Eventimove mreže.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.