Depardje ponovo optužen za seksualni napad, on negira sve

Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 18:31

Depardje ponovo optužen za seksualni napad, on negira sve





GS




17.02.2024 15:38


>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Depardje ponovo optužen za seksualni napad, on negira sve

Još jedna žena optužila je legendu francuskog glumišta Žerara Depardjea da ju je navodno seksualno napao tokom snimanja filma 2014. godine, navodi se u policijskim zapisima na koje se pozivaju mediji.
Više od deset žena optužilo je Depardjea (75) za seksualno uznemiravanje i napad, a odvojeno je optužen za silovanje.
On negira sve optužbe.
„Još jedna žena je 9. januara podnijela prijavu i optužila Depardjea za seksualni napad na ranjivu osobu od nekoga zloupotrebom ovlaštenja na funkciji“, navodi se u dokumentu u koji je AFP imao uvid.
Žena je rekla listu Kurije de lue da ju je on dodirivao “svuda” i davao “neprimjerene” primjedbe dok je bila asistentkinja na snimanju filma “Mađioničar i sijamci” u Francuskoj, kada je ona imala 24 godine.
Slučaj navodnog seksualnog napada na odraslu osobu u Francuskoj zastarijeva nakon šest godina.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.