Izvor: Blic, 04.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demi želi dete sa Eštonom Kučerom

Demi želi dete sa Eštonom Kučerom

Iako je majka troje dece, glumica Demi Mur koja ima četrdeset i četiri godine želi još jedno dete. Ona je trenutno u srećnom braku sa šesnaest godina mlađim glumcem Eštonom Kučerom. Nadamo se da će im se ove godine ta želja i ispuniti.

Džesika Alba provela Novu godinu u Majamiju

Atraktivna glumica Džesika Alba dočekala je Novu godinu na plaži u Majamiju. Ona je sa momkom Kešom Vorenom uživala u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sunčanju dok joj nisu dosadili brojni fotoreporteri koji su se odjednom tu zadesili. Par se pokupio sa plaže i brzo otišao. Ostale su samo novogodišnje fotke.

Džordž Majkl za 2,6 miliona evra pevao za ruskog bogataša

Engleski pevač Džordž Majkl dobio je honorar od 1,78 miliona funti (oko 2,66 miliona evra) za svoj nastup na novogodišnjoj privatnoj zabavi ruskog milijardera Vladimira Potanina! Zabava kojoj je prisustvovalo oko 300 gostiju je održana na Potaninovom imanju koje se nalazi 35 kilometara od Moskve, Džordž Majkl je za 75 minuta koliko je trajao njegov koncert otpevao 13 pesama, a čim je završio svoju tezgu, privatnim avionom se, zajedno sa pratećim bendom... i džakom para (isplaćen je u kešu), vratio u London. Inače, Potaninovo bogatstvo je procenjeno na više od četiri milijarde dolara, a prema podacima magazina 'Forbs' on se nalazi na devetom mestu liste najbogatijih Rusa.

Džastin Timberlejk ostavio Kameron Dijaz

Glumica Kameron Dijaz je ostala bez momka, pop pevača Džastina Timberlejka koji se trenutno intenzivno druži sa Skarlet Johanson. Džastin je sa prijateljima novogodišnju noć proveo u Memfisu, a Kameron je bila sama na skijanju.



|

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.