Izvor: Blic, 01.Okt.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delimo karte za 'The Prodigy'

Delimo karte za 'The Prodigy'

U petak, 7. oktobra, sa početkom u 21 čas u Hali 14 Beogradskog sajma nastupiće kultna grupa 'The Prodigy'. Tokom sledeće nedelje 'Blic' će vam deliti besplatne karte za ovaj jedinstveni događaj! Narednih sedam dana, osim besplatnih karata, u nastavcima ćemo puštati i kraću biografiju ove poznate grupe. 'The Prodigy' je nastao 1992. godine kada je Lijam upoznao Kejta i Liroja i napravio ovaj kultni bend. Sve informacije o žurci i grupi 'The >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Prodigy' možete pogledati na sajtu www.theprodigy.co.yu.

'Blic' vas vodi na žurku sastava 'Delirious'

U subotu, 1. oktobra, sa početkom u 23 časa u Studentskom kulturnom centru povodom proslave rođendana 'Goasapiensa' nastupiće poznati di-džejevi Avi Haruš i Arik Mimone koji nam dolaze iz Izraela. 'Blic' vas vodi besplatno na ovu žurku! Prvih 25 čitalaca koji se jave danas od 15 do 15.30 na telefon 011/685-186, dobiće po dve karte za ovu jedinstvenu manifestaciju. Avi i Haruš čine sastav 'Delirious'. Sarađivali su sa velikim imenima svetskog di-džejinga kao što su Astrix, Infected Mushroom, Astral Projection... Karte se mogu kupiti na Bilet Servisu, u 'Mamutu', IPS-u i 'Merkatoru'.

Žgoljava Lindsi Loan

Mlada glumica Lindsi Loan izjavila je da je početkom ove godine bila zabrinjavajuće mršava. Na jednoj fotografiji se moglo videti kako je stravično tanka, pa sad glumica kaže da je bila previše suvonjava.

'Prolazila sam kroz težak period i nisam se brinula o sebi. Želim da upozorim mlade devojke da se ne dovode do takvog stanja', ispričala je ona za list 'Dejli rekord'.

Kejt Mos na lečenju u SAD

Manekenka Kejt Mos prijavila se u jednu američku kliniku za odvikavanje od droge, pišu dva britanska lista. Prijatelji 31-godišnje kraljice modnih pisti, koja je fotografisana kako ušmrkava kokain, rekli su da je ona otišla na lečenje u 'Midouz kliniku' u Finiksu gde će provesti mesec dana na lečenju i terapiji. Boravak na toj klinici dnevno košta 4.000 dolara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.