Dekolte od tri miliona! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 08.Jan.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dekolte od tri miliona! (VIDEO)

Tri miliona pregleda za šaljivi skeč lepe glumice

Pre dva dana u Los Anđelesu je održana dodela Zlatnih globusa i iako su zvezde dana nagrađeni glumci, glumice, serije i filmovi, mesta na Internetu ima i za pokoju promoterku, odnosno glumicu koja "trpa dekolte" da izgleda bujniji.

Magazin "In Style" snimio je par šaljivih skečeva sa zvezdama serija i blokbastera, poput "Moderne porodice" ili "Crnog pantera". U prvom skeču smo videli s kim se "do'vatio" Majkl B >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Džordan i kako se to na kraju završilo, a sada i kako se cice spremaju za fotkanje na crvenom tepihu.

U klipu koji je za 24 sata pregledan tri miliona puta vidimo zvezdu serije "Moderna porodica" Saru Hajland, koja stoji u liftu i popunjava dubok izrez na haljini.

Ovako:

View this post on Instagram

Stuffing my #goldenglobes @instylemagazine #instylewbglobes : @thefacinator

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on Jan 6, 2019 at 5:36pm PST

Pogledajte njihove dekoltee:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.