Izvor: Blic, 08.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvid Koperfild uskoro u Beogradu

Dejvid Koperfild uskoro u Beogradu

Ulaznice za nastup Dejvida Koperfilda u Beogradu se od juče mogu nabaviti u Bilet servisu, Domu omladine i prodavnicama IPS-a, i to po sledećim cenama: 1.500, 2.000 i 3.000 dinara za tribine, a štampano je i 660 VIP ulaznica za mesta ispred bine, koje koštaju 5.000 dinara.

Takođe, ukoliko želite da Koperfildov nastup gledate na miru dok pijuckate piće, u prodaju je pušteno i 430 karata za svečane lože, i to zadovoljstvo će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vas koštati 10.000 dinara!

Inače, Dejvid Koperfild, najpoznatiji svetski iluzionista, svoj šou pod nazivom 'An intimate evening of grand illusion' (intimno veče velike iluzije) održaće 2. oktobra u 'Beogradskoj areni'.

Koperfild je trenutno na svetskoj turneji, prvoj posle nekoliko godina pauze. Kako saznajemo, celokupna produkcija nastupa je Koperfildova, dimenzije bine se još ne znaju, a sve do početka programa će biti tajna koje će trikove čuveni mađioničar izvesti u 'Areni'. A. N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.