Izvor: Blic, 15.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvid Bekam u spotu Ane En

Dejvid Bekam u spotu Ane En

Dejvid Bekam je debitovao u video spotu sa jednom od najseksepilnijih evropskih pevačica. Pri tom, njegova žena Viktorija nije bila prisutna na snimanju. Pre nego što ponovo krenu ružne glasine da je brak ovog para poljuljan, da znate da Viktorija nema zbog čega da brine. Bekam nastupa u video spotu sa španskom pevačicom Anom En, koja je snimila singl za 'decu sveta' kao doprinos Unicefu.

'Dejvid je ambasador dobre volje za Unicef i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ova pesma je zvanična himna ove organizacije. Zato je Dejvid drage volje pristao da učestvuje u spotu bez ikakve novčane nadoknade', rekao je jedan od saradnika.

Legenda brazilskog baleta Pele i generalni sekretar UN Kofi Anan, takođe su se pojavili u ovom spotu, koji je snimljen u pratnji Londonskog crkvenog hora.

Dejvid, koji sa Viktorijom ima dvoje dece Bruklina i Romea, snimio je scene za spot početkom prošle godine i na kraju čak dao kratku izjavu: 'Verujem da sva deca imaju pravo na mir, zdravlje i dostojanstvo.'

Diskografska kuća 'LL Records', koja će 9. februara izdati singl, saopštila je da su organizatori bili oduševljeni što se Dejvid pojavljuje u video spotu. 'Sva zarada ide u dobrotvorne svrhe i mi se iskreno nadamo da će ovaj spot privući pažnju javnosti u korist dece sveta', rekao je portparol diskografske kuće.

Inače, ovo nije prvi put da Dejvid Bekam radi nešto u dobrotvorne svrhe, jer je 2001. godine izdvojio vreme i posetio Unicefov centar na Dalekom istoku, gde su smeštene zlostavljane devojčice iz Bangkoka. Među ambasadorima dobre volje nalaze se i Robi Vilijams, Geri Halivel i Rodžer Mur. CDC/SM

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.