Dečko UKRAO konja pa ga KRIO u stambenoj ZGRADI: Stanari odmah alarmirali policiju, a EPILOG BIZARNOSTI iznenadio

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 18:16

Dečko UKRAO konja pa ga KRIO u stambenoj ZGRADI: Stanari odmah alarmirali policiju, a EPILOG BIZARNOSTI iznenadio

Prava drama se odigrala kada je ova bizarnost ugledala svetlost dana.

Tinejdžeru preti kazna od tri meseca do pet godina zatvora zbog sumnje da je ukrao konja i pokušao da ga sakrije u svom stanu na 3. spratu zgrade.

Nesvakidašnja i pomalo bizarna priča odigrala se u poljskom gradu Vejherovo, a sve je počelo hitnim pozivom upućenom policiji.

Nadležni su pomislili da je reč o šali, kada su dobili prijavu o konju u stambenom objektu, ali se čovek s >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druge strane žice nije smejao.

Insistirao je da na stepeništu zgrade, u kojoj živi, stoji konj i da je stanarima potrebna pomoć.

Ekipa je brzo stigla na lice mesta i ostala šokirana kada je zatekla devetnaestogodišnjaka koji je vodio životinju na povocu.

Kasnije je utvrđeno da je mladić ukrao konja i pokušao da ga sakrije, ali očigledno nije razmišljao da će ga neko videti i prijaviti, prenosi Oddity Central.

Životinja je kasnije vraćena vlasniku, živa i zdrava, a procenjeno je da vredi oko 3.800 dolara.

S druge strane, tinejdžer je optužen za krađu i preti mu zatvorska kazna.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.