Dečaci u komediji koja nije za decu! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 16.Jun.2019, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaci u komediji koja nije za decu! (FOTO, VIDEO)

Niz loših odluka dovešće ove klince u neprijatne situacije, a publiku do suza.

"Universal" studio je objavio novi trejler za komediju "Good boys" i već ćete se smejati dok budete gledali ovaj kratak klip.

Iako su glavni akteri dvanaestogodišnji dečaci Maks (Džejkob Trembli), Tor (Brejdi Nun) i Lukas (Kit L. Vilijams), ovaj film ima "R" oznaku što znači da ipak nije baš za decu, jer su šale ipak više za odrasle.

Tri mala prijatelja uništavaju dron >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji pripada Maksovom ocu i u pokušaju da ga zamene pre nego što se tata vrati kući, upadaju u niz smešnih i nestašnih avantura.

MONDOPop 60: Kultne komedije

Niz loših odluka koje će ovi dečaci napraviti dovešće ih do situacija koje uključuju ukradenu drogu, bežanje od policajaca i odlazak na studentsku žurku.

Pogledajte trejler:



Izvor: YouTube/Rapid Trailer

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.