Deca su umrla ovde, idiote! (FOTO)

Izvor: Mondo, 17.Jun.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Deca su umrla ovde, idiote!" (FOTO)

Ruska influenserka Veronika Ročeva (23) na meti napada zbog fotografisanja u donjem vešu u Černobilju, mestu najveće nuklearne nesreće.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

-ph: @alkrud_ & @angelinaprotein . . . . -assistant: @d._kramer 18+

@ nz.nik је поделио/ла објаву дана 6. Јун 2019. у 7:32 PDT

Fotografije ove devojke izazvale su buru na društvenim mrežama. Mnogi su je, nebiranim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rečima, osudili zbog toga što je iskoristila mesto nuklearne katastrofe pre 33 godine za svoju ličnu promociju.

"Ti si bolesna", "Verovatno nije ni dovoljno pametna da bi shvatila da je to što je uradila nepoštovanje", "Deca su umrla ovde, idiote", "Možda da napraviš sledeću fotografiju na groblju. Poželjno sa otvorenim kovčegom i svežim lešom", pa čak i "Da, zračenje je seksi. Radujemo se tvojoj dijagnozi raka".

Ovo su samo neki od komentara koji su joj poslali na Instagram profil.

Nakon lavine osude, Veronika je izjavila da je nastala zabuna, jer se uopšte nije slikala u Černobilju, već u 4.000 kilometara udaljenom Novosibirsku u Sibiru, kao i da "ne zna" zbog čega je uz fotografije osvanuo geo tag Pripjat, grada u Ukrajini gde se dogodila nuklearna katastrofa 1986. godine.

Na prvoj seriji fotografija Veronika je ostavila Pripjat kao geo tag, želeći da pokaže da se nalazi u gradu koji je sagrađan za radnike nuklerne elektrane i koji je nakon katastrofe 1986. godine napušten zbog visokog stepena radijacije.

Sporne fotografije objavljene su 6. i 13. juna. Na prve dve Veronika pozira u skupocenom providnom zaštitnom odelu, a u prvom planu je njena pozadina i veš.

Mlada influnserka nekoliko dana kasnije objavila još dve fotografije na kojima nosi isto zaštitno odelo, ali ovog puta je gole grudi prekrila rukama, dok na licu nosi gas masku.

MONDPop EPIZODA O SERIJI ČERNOBILJ

Izvor: MONDO/Jelena Đurović

PODKAST PRVI RED: PRIČA O ČERNOBILJU  



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.