Davor Jovanović: Sada imam tremu i dok drugi pevaju

Izvor: Blic, 10.Dec.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davor Jovanović: Sada imam tremu i dok drugi pevaju

Finalista “Prvog glasa Srbije” Davor Jovanović kaže da pred ovo finale ima tremu. Tvrdi da sve što radi, radi spontano i otkriva koje ga pesme uvek pogode.

Na pitanje koje su to pesme koje ga uvek pogode, dvadesetrogodišnji finalista iz Kladova otkriva da mu je omiljena pesma "Rastao sam pored Dunava”. Ali ne miruje ni kada čuje "I kad me svi zaborave”, "Oči jedne žene”, "Ćaletova pesma”"

- Tad momentalno vadim crvenu iz džepa! - smeje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se Davor koji je apsolvent na Visokoj elektrotehničkoj školi. Slobodno vreme Davor provodi na Dunavu.

- Unuk sam najpoštovanijih kladovskih pecaroša, tako da mi je i to, kao i muzika, u genima. Kad odem u Kladovo, volim da izađem na vodu sa tatom i ujakom i da pecam belu ribu.

Iako je na početku takmičenja bio poznat po tome da nema tremu, sada se situacija promenila.

- Sve je napetije i napetije. Svi smo se zbližili, pa imam tremu čak i dok drugi pevaju.

Tvrdi da zarad uspeha nikada ne bi pravio skandale. A uspeh priželjkuje. Na pitanje šta bi prvo uradio kada bi pobedio, kaže:

- Sve što radim, radim spontano, tako da me ne bi čudilo da skočim tri metra uvis!

Povezane vesti: Davor i Aleksandra, "Prvi glas Srbije": Nije nam smetao provokativni ples

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Davor Jovanović: Sad imam tremu i kada drugi pevaju

Izvor: S media, 10.Dec.2011

Finalista "Prvog glasa Srbije" Davor Jovanović kaže da pred ovo finale ima tremu. Tvrdi da sve što radi, radi spontano i otkriva koje ga pesme uvek pogode.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.