Darko Lazić: Nisam ja bio pop, pa postao pevač!

Izvor: 011vodič.com, 17.Feb.2021, 14:11

Darko Lazić: Nisam ja bio pop, pa postao pevač!

Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić, javno isprozivali jedno drugo, pevač reagovao burnije nego ikad. Nisam ja bio pop, pa postao pevač! Znala je sa kim ulazi u vezu.
Marina Gagić je u poslednjem intervjuu iskritikovala svog verenika, a Darko Lazić nije ostao nem na ove javno iznete zamerke.
Naime, pevačeva verenica je istakla da je Laziću bitnije društvo od porodice.

– Darko je dobar, ali previše vremena i pažnje posvećuje nebitnim ljudima. Smeta mi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << što se stalno viđa sa nebitnim ljudima, što se druži sa svakim. Kod mene se, za razliku od njega, zna prioritet – on i porodica – izjavila je Marina, kako prenosi “Informer”.
– Društvo me ne zanima toliko. Ja sam baš drugačija od njega – dodala je Gagićeva, na šta je Darko odgovorio:
– Nisam ja bio pop, pa postao pevač. Znala je sa kim ulazi u vezu. Istina je da mogu da funkcionišem sa svakim, i ja u tome vidim svoju veličinu. Na kraju, ne bih bio sa tim ljudima da mi nije lepo – dodao je pevač Darko Lazić.

Comments comments


The post Darko Lazić: Nisam ja bio pop, pa postao pevač! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Darka Lazića napala verenica: Viđa se sa nebitnim ljudima

Izvor: Tracara.com, 18.Feb.2021, 00:26

Marina Gagić javno je napala svog verenika Darka Lazića, a ni on njoj nije ostao dužan. Naime, Gagićeva je pevaču zamerila to što, kako sama ističe, previše vremena provodi sa “nebitnim ljudima“ pa ispada da mu je društvo važnije od porodice. „Darko je dobar, ali previše vremena i pažnje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.