Izvor: Press, 08.Feb.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darka Lazića brutalno potresla vest o nesreći Dee Đurđević!

Dea Đurđević teško je povređena u saobraćajnoj nesreći ispred KBC Dragiša Mišović, a kada je autobus pokupio na trotoaru i otkinuo ruku, ona je sela pored auta i čekala hitnu pomoć.
- Jao ljudi moji, niko od nas nije svestan koliko je tanka linija između života i smrti, ja to najbolje znamm. Mnogo mi je žao. Probudio sam se i primio tako užasnu vest. Pozvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << me Ivana Šašić i rekla kako je Dea odmah reagovala kad je meni bila potrebna pomoć. Želim joj sve najbolje, a ja sam za nju u svakom trenutku tu, sve što joj je potrebno želim da učinim. Sunce ti poljubim, baš sam se iznervirao. Ovo je baš teška situacija, želim njoj i njenoj porodici sve najbolje - rekao je on. 
e-stock/I. DOBRIČIĆ
Darko Lazić...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.