Dara prekinula nastupe zbog smrti majke

Izvor: Dzungla.org, 24.Avg.2011, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara prekinula nastupe zbog smrti majke

Folk zvezda Dara Bubamara preživela je porodičnu dramu kada je juče ujutru saznala da je preminula njena majka Milica Adžić (73).

Strašna vest Dari je stigla iznenada dok je sa svojom porodicom, suprugom Milanom Kesićem i sinom Konstantinom, i gostima iz Amerike letovala u Budvi, gde je nastupala već nekoliko puta i u toku narednih dana imala još dva zakazana nastupa. Prvim avionom Dara je krenula za Beograd, odakle se odvezla do Novog Sada u roditeljski dom. Njen suprug >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Milan je telefonom otkazao zakazane Darine nastupe u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Austriji i Švajcarskoj.
Let sa tivatskog aerodroma do Beograda pevačica je preplakala i nije progovorila nijednu reč sa najbližima, koji su takođe bili zatečeni vešću o iznenadnoj Miličinoj smrti.
- Iako je Darina majka već neko vreme imala kardiovaskularne probleme, ništa nije ukazivalo na strašni događaj. Miličina smrt je strašno potresla Daru, koja je u majci imala veliki oslonac, ali i Milana, kao i njihovu familiju, koja je pre nekoliko dana doputovala iz Amerike na odmor u Crnu Goru - rekao je za Press izvor blizak folkerki.
(Izvor: Press)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.