Dara Bubamara: Boki, pušim isto što i ti!

Izvor: S media, 11.Feb.2011, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara: Boki, pušim isto što i ti!

Makedonski šoumen Boki 13 isprozivao je u svojoj emisiji Daru Bubamaru, koja mu je bila gost, pitavši je kako se oseća kao frižider, a zatim i pitanjem šta ne voli da puši.

Naime, na snimanju „Arene 13“ Jovanovski je, aludirajući na komentar Ace Lukasa da bi njegova koleginica mogla da reklamira belu tehniku jer liči na frižider, postavio pitanje kako se oseća u toj ulozi, na šta je Dara odgovorila da ne razume pitanje, ali mu je brzo odgovorila.

- A kako se ti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << osećaš kao hladnjača? – sarkastičnim tonom mu je Bubamara uzvratila.

Iako su prisutni u studiju posle te provokacije mislili da će se sve završiti kako treba, usledilo je još provokativnije Bojanovo pitanje.

- Reci mi šta sve ne voliš da pušiš - pitao je Boki u svom maniru Daru, koja je ponovo bila zatečena.

- Ne razumem, šta je ovo? Volim da pušim isto što i ti – uzvratila je Novosađanka svom domaćinu.

Dara: Planiram duet i sa Blantom

Ipak, snimanje se nekako privelo kraju, ali, kako su nam rekli oni koji su se zatekli na licu mesta, Dari uopšte nije bilo pravo zbog ovih pitanja.

- Dara se posle emisije baš iznervirala. Čak je odbrusila u prolazu nešto u fazonu koji ju je đavo terao da se odazove na poziv za gostovanje, na šta liče ta pitanja i tome slično – rekao nam je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Kako bi čuli komentare glavnih aktera ove priče, pokušali smo da kontaktiramo i sa Bokijem i sa Darom, ali do zaključenja ovog broja nisu se javljali na telefon niti odgovarali na poruke.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.